Zwangerschap

Puur Lieke Fotografie begrijpt dat zwangerschap een van de meest bijzondere momenten in je leven is. Daarom heb ik me gespecialiseerd in het vastleggen van deze unieke periode door middel van professionele zwangerschapsfotoshoots. Mijn focus ligt op het creëren van tijdloze zwangerschapsfoto's die de essentie van dit bijzondere moment vastleggen

Puur Lieke fotografie heeft verschillende zwangerschapsjurken en doeken beschikbaar voor de zwangerschapsshoot. Voor onze afspraak bespreken we jouw persoonlijke stijl, voorkeuren, kleurkeuzes en maat, zodat we de perfecte kleding en setting kunnen kiezen voor jouw fotosessie.

De studio waar de zwangerschapsshoots plaats zullen vinden ligt in Oirsbeek.

Voor het officieel boeken van een zwangerschapsshoot vraag ik een voorschot van €30.

Prijzen kunnen tussentijds worden aangepast. De prijs op het moment van boeking blijft geldig op het moment van betaling.

€250

Basispakket

€320

Plus pakket

€370

Herinneringspakket

Een fotoshoot bij mij is meer dan alleen het vastleggen van momenten; het is een intensief proces van planning, fotografie en gedetailleerde nabewerking om u de prachtigste resultaten te kunnen bieden.

Mijn tarieven weerspiegelen niet alleen mijn expertise, maar ook de kosten voor het huren van locaties, het gebruik van professionele apparatuur, en de tijd die ik besteed aan het selecteren en samenstellen van een diverse en luxe client closet voor mijn klanten.

Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met belastingen, btw en de investering die ik doe in voortdurende scholing en bijscholing om mijn vaardigheden te verbeteren. Het is belangrijk om te benadrukken dat het werk achter de schermen vaak wordt onderschat, maar van essentieel belang is voor het leveren van hoogwaardige resultaten.

Mijn prijzen zijn dus gebaseerd op al deze aspecten en garanderen een ervaring en eindresultaat waar mijn klanten trots op kunnen zijn

Onderaan vind je combinatiepakketten voor fotoshoots, inclusief de mogelijkheid om een zwangerschapsbeeldje toe te voegen.

Contact