New Born Fotografie

Zo lief, klein en bijzonder. Hoe mooi is het om een prachtige newborn fotoshoot van jullie pas geborene vast te leggen. Zo kan je deze speciale momenten altijd weer herbeleven.

Jullie hebben besloten om een newborn fotoshoot te boeken. Om de mooiste resultaten te behalen is het gebruikelijk de shoot te plannen binnen de eerste 2 weken na de geboorte. Je weet nooit precies wanneer jullie kleintje geboren wordt. Eerst is het belangrijk om allemaal aan jullie rust te komen. De fotoshoot kan voor de bevalling al worden geboekt dan kan ik hier op tijd rekening mee houden.

Wat kan je verwachten? Een newborn fotoshoot kan plaatsvinden in een studio of bij jullie thuis. Ik zal verschillende materialen en props gebruiken tijdens een shoot. Het belangrijkste voor een newborn fotoshoot is dat jullie kleintje rust heeft. Bij de ene duurt dit wat langer dan bij de andere.

Zelf woon in in Puth omstreken Sittard/Heerlen. De studio ligt in Oirsbeek. Buiten een straal van 10 km vraag ik een vergoeding van 0.29cent per km. Daarnaast vraag ik voor lange rij afstanden €30 per uur.
De prijzen zijn exclusief parkeerkosten.

Heb je al een zwangerschapsshoot bij mij gehad en wil je ook graag de newborn shoot bij mij boeken? Dan krijg je bij de newbornshoot 10% korting

€300

€250 Als Puur Lieke de beelden zelf mag gebruiken

Basispakket

€400

€350 Als Puur Lieke de beelden zelf mag gebruiken

plus pakket

€475

€425 Als Puur Lieke de beelden zelf mag gebruiken

Herinneringspakket

Voor mij is een shoot niet zomaar even een shoot maar een volledige dag werken en nabewerken zodat ik de mooiste resultaten kan leveren. De prijzen zijn hierop gebasseerd:

  • Props en accessoires die gebruikt worden tijdens een shoot
  • Locatie kosten
  • Materiaal gebruik
  • Voorbereiden en opruimen van locatie
  •  BTW, dit zit in de prijs berekend
  • Fotoshoot
  • Nabewerking. De nabewerkingstijd kost meer tijd dan de fotoshoot.
  •  Scholingen en cursussen waardoor ik professioneel werk kan leveren

Contact