Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een fotoshoot boeken?
Je kan een app sturen, een e-mail of bellen naar +31 629537569

Is het nodig om visagie bij een fotoshoot te boeken?
Een fotoshoot is een momentopname. Maar wel een moment dat een leven lang meegaat. In al mijn fotoshoots heb ik gemerkt dat als men er visagie bijneemt dit wel een daadwerkelijk verschil maakt in het eindresultaat. Uiteraard mag je een visagist(e) zelf regelen. Als je nog op zoek bent naar iemand vraag me dan gerust voor meer informatie.

Hoe worden de foto’s geleverd?
De foto’s worden eerst verzonden met een drukmerk erdoor. Dit gebeur door middel van een online galerij. Vanuit hier kan je kiezen welke foto’s je het leukste vindt. Na betaling worden ze verzonden via WeTransfer. Na verzending krijg je een e-mail met een download link. Sla de foto’s wel op na het downloaden. De link vervalt na 2 weken. Wil je graag foto’s bijkopen? Dit kan. Via de online galerij heb je de mogelijkheid om nog na 1 jaar na de shoot foto’s bij te kopen. 

Hoelang duurt het voordat de foto’s verzonden worden?
Dit ligt eraan hoeveel foto’s er verstuurd moeten worden. Bij 10 tot 20 foto’s duurt dit +/- 1 week. Bij meer foto’s kan dit langer duren. Bij een grote shoot zoals bv een trouwshoot kan de levering 2 tot 4 weken duren. Nabewerken is veel werk en gaat veel tijd in zitten. Vandaar de lange verzendtijd. 

Hoelang worden de foto’s bewaard?
De foto’s die gemaakt zijn bij een shoot worden één jaar bewaard. Het is altijd mogelijk om foto’s na te bestellen.

Hoe verloopt het contact?
Voor een fotoshoot bespreken we telefonisch of via e-mail wat precies de bedoeling is. Zijn er vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Wanneer moet er betaald worden?
Betaling vindt plaats nadat er een keuze is gemaakt om hoeveel en welke foto’s het gaat. Nadat het bedrag is betaald, worden de foto’s verstuurd.

Wat als ik de fotoshoot moet annuleren?
Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor de fotoshoot niet door kan gaan. Uiteraard is er altijd de back-up datum. In de algemene voorwaarden staan de voorwaarden m.b.t. annulering onder artikel 9.

Kan ik alle foto’s (on)bewerkt kopen?
De foto’s worden altijd bewerkt. Er worden geen RAW-bestanden verzonden alleen in JPEG. De auteursrechten blijven zo altijd bij de fotograaf.

Mogen de foto’s op social media geplaatst worden?
Ja dit mag met vermelding van mijn naam. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden, tenzij dit vooraf afgesproken is. Deze afspraak moet schriftelijk worden bevestigd door Puur Lieke Fotografie.

Contact